doc. Ing. et Ing. Lea Kubíčková Ph.D.
10. 11. 2025 14:00 – 15:30
2.00 hodiny
Webinář nabídne pedagogům srozumitelný úvod do problematiky potravinového plýtvání. Na základě ověřených dat z aktuálních výzkumů si ukážeme, kolik potravin se ve skutečnosti vyhazuje, kde nejčastěji dochází ke ztrátám a jaké jsou hlavní příčiny plýtvání v domácnostech. Představíme konkrétní a jednoduché způsoby, jak každý z nás může přispět ke změně. Účastníci se seznámí s metodami, které v praxi opravdu fungují, a získají inspiraci, jak možno vést děti v oblasti odpovědného nakládání s potravinami. Součástí semináře budou také praktické ukázky a tipy, které lze možné následně zařadit do výuky a využít napříč různými předměty.
Bc. Kateřina Krtičková DiS. krtickova@kkivi.cz
Přístup do webináře bude účastníkům zaslán nejdéle den před konáním programu na jejich e-mailovou adresu.
© KKIVI, všechna práva vyhrazena.
Organizace zřizovaná Královéhradeckým krajem
Datová schránka: smtpech
V pondělí 16.12. spouštíme nové objednávkové stránky kurzů! Přihlašování na kurzy bude nyní jednodušší a intuitivnější. Omluvte dočasnou nefunkčnost platby kartou. V případě jakýchkoliv postřehů budeme rádi za vaši zpětnou vazbu. Váš tým KKIVI.